Laat je leiden langs kastelen en abdijen

Landschapspark de Merode was ooit in handen van een prinselijke familie. Vandaag is het een prachtig bos- en natuurgebied waar iedereen zich de koning te rijk kan voelen.

Landschapspark de Merode is een rijk van rust, waar de geschiedenis van kerk en adel samenvloeit tussen Demer en Nete.

Mooie natuur, uitgestrekte bossen, lekkere streekproducten en indrukwekkende kastelen en abdijen. Ontdek het zelf en stap, wandel of fiets in de voetsporen van paters en prinsen.

vacature medewerker natuur en landschapsbeleving

de Merode vzw zoekt

medewerker natuur en landschapsbeleving                                                                

De vacature in het kort:

De Merode vzw zoekt een voltijdse medewerker natuur en landschapsbeleving in Herselt. We bieden een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur aan.

Mag het iets langer?

Dit gebeurt in samenwerking met andere partners zoals de betrokken gemeenten en provincies, het agentschap Natuur en Bos, Natuurpunt, Regionale landschappen, ondernemers,…

De Merode vzw heeft als doel de Merode te ontwikkelen tot een landschapspark. De Merode is een gebied met authentieke landschappen, waar natuur en landbouw mekaar afwisselen, gekleurd door onroerend en cultureel erfgoed. In het landschapspark worden die kwaliteiten verder versterkt. Dat decor schept talrijke opportuniteiten voor duurzaam ondernemen, toerisme en recreatie. De vzw werkt op een gebiedsgerichte manier aan complexe, bovenlokale kansen en knelpunten met betrekking tot landschap.

Om deze opdrachten waar te maken beschikt de vzw over een uitgebreid netwerk van bovenlokale en lokale besturen, eigenaars en beheerders, erfgoedhouders, landbouwers en ondernemers.

Het Merodeteam is een enthousiaste groep medewerkers met elk een eigen specialisatie: landschap en natuur, duurzame landbouw en duurzaam ondernemen, toerisme & recreatie, communicatie, erfgoed en cultuur.

Wil je nog meer weten?

download de volledige vacature tekst VF_medewerker_natuur_en_landschapsbeleving_de_Merode_vzw

Design & development by Common Ground