Laat je leiden langs kastelen en abdijen

Landschapspark de Merode was ooit in handen van een prinselijke familie. Vandaag is het een prachtig bos- en natuurgebied waar iedereen zich de koning te rijk kan voelen.

Landschapspark de Merode is een rijk van rust, waar de geschiedenis van kerk en adel samenvloeit tussen Demer en Nete.

Mooie natuur, uitgestrekte bossen, lekkere streekproducten en indrukwekkende kastelen en abdijen. Ontdek het zelf en stap, wandel of fiets in de voetsporen van paters en prinsen.

Word jij onze nieuwe collega?

de Merode vzw zoekt een
medewerker toerisme & recreatie                                                               


De vacature in het kort:
De Merode vzw zoekt een voltijdse medewerker toerisme & recreatie in Herselt. We bieden een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur aan.

Mag het iets langer?
Dat kan! Als medewerker toerisme & recreatie maak je deel uit van het Merodeteam met als kerntaak de opmaak en uitvoering van een toeristisch-recreatief strategisch plan binnen de visie van het Landschapspark de Merode. Dit gebeurt in samenwerking met andere partners zoals de betrokken gemeenten en provincies, Kempens Landschap, Natuurpunt,…

De Merode vzw heeft als doel de Merode te ontwikkelen tot een landschapspark. De Merode is een gebied met authentieke landschappen, waar natuur en landbouw mekaar afwisselen, gekleurd door onroerend en cultureel erfgoed. In het landschapspark worden die kwaliteiten verder versterkt. Dat decor schept talrijke opportuniteiten voor duurzaam ondernemen, toerisme en recreatie. De vzw werkt op een gebiedsgerichte manier aan complexe, bovenlokale kansen en knelpunten met betrekking tot landschap.

Om deze opdrachten waar te maken beschikt de vzw over een uitgebreid netwerk van bovenlokale en lokale besturen, eigenaars en beheerders, erfgoedhouders, landbouwers en ondernemers.

Binnen het Merodeteam ben jij verantwoordelijk voor de opmaak van een toeristisch-recreatief strategisch plan voor landschapspark de Merode, de ontwikkeling van toeristische producten en de promotie van het landschapspark. Je doet dat in samenwerking met de relevante partners.

Het Merodeteam is een enthousiaste groep medewerkers met elk een eigen specialisatie: landschap en natuur, duurzame landbouw en duurzaam ondernemen, toerisme en recreatie, onroerend erfgoed, cultureel erfgoed en cultuur. Ze worden ondersteund door een administratief medewerker. Je rapporteert aan de algemeen coördinator van de Merode.

Meer info over de activiteiten van Landschapspark de Merode vind je op http://www.demerodeonline.be/ en op https://www.norbertijnenindemerode.be/

Wil je meer weten?
Solliciteer dan online.

Of download de volledige vacature tekst
VF_de_Merode vzw_medewerker_toerisme_recreatie

Design & development by Common Ground