Laat je leiden langs kastelen en abdijen

Landschapspark de Merode was ooit in handen van een prinselijke familie. Vandaag is het een prachtig bos- en natuurgebied waar iedereen zich de koning te rijk kan voelen.

Landschapspark de Merode is een rijk van rust, waar de geschiedenis van kerk en adel samenvloeit tussen Demer en Nete.

Mooie natuur, uitgestrekte bossen, lekkere streekproducten en indrukwekkende kastelen en abdijen. Ontdek het zelf en stap, wandel of fiets in de voetsporen van paters en prinsen.

Hotel Geerts

Culinair genieten in de Parel der Kempen

Uitgebreide beschrijving

Hotel Geerts is een viersterren hotel met een eigen karakter dat doorheen vier generaties is gegroeid. Gastvrijheid staat er hoog in het vaandel. De familiale sfeer maakt dat heel wat zakenlui of toeristen steeds weer voor Hotel Geerts kiezen  tijdens hun verblijf in de Kempen. De stijlvolle en luxueuze kamers bieden alle comfort. Individuele safe, minibar, luxe badkamer met bad/douche/wc, telefoon, tv, wekkerradio en bureau behoren tot de standaard.

In het elegante en charmante restaurant kunt u genieten van de gastronomische alom gerenommeerde keuken. De creatieve gerechten zijn op een Franse leest geschoeid, met moderne accenten. Marktverse producten met eerbied voor de seizoenen spelen de hoofdrol. De deskundige en discrete bediening zorgt ervoor dat elk diner, zakenlunch of gastronomisch weekend een speciale gebeurtenis is.
Hotel Geerts biedt u verschillende weekend-arrangementen waarbij gastronomie en ontspanning uitstekend samengaan.

Hotel Geerts is een stijlvolle omgeving om uw zakenrelaties te ontvangen voor een presentatie of een residentieel seminarie. De prima uitgeruste vergaderruimte, de fijne keuken en de luxe hotelkamers zullen van uw bijeenkomst een succes maken.
De groene gemeente Westerlo, de Parel der Kempen, beschikt over een waaier van wandel- en fietsmogelijkheden. Zo brengen duidelijk bewegwijzerde routes U langs typisch Kempense landschappen, zoals ’t Riet, de Kwarekken, de Beeltjens of ’t Elsschot.

Het aangename uitzicht op de tuin vanuit de Orangerie brengt u in de stemming voor één van onze originele salades, traditionele stoverijen, heerlijke desserts of huisgemaakte roomijs. De tearoom is uitstekend geschikt voor zowel de haast-je-rep-je-businessman als de lekker-genieten-in-de-zon-tafelaar. Want bij mooi weer gaat er niets boven een zitje in de feeërieke tuin. Elk diner, lunch of receptie wordt  extra luister bijgezet door het bloemenpalet en het groene kader.DSCF1192DSC_6758

Op de kaart bekijken »

Praktisch

E-mail: info@hotelgeerts.be

Website: ww.hotelgeerts.be

Tel: 014 54 40 17

Openingsuren:
Sluitingdag Restaurant: woensdag en zondagavond.
Sluitingdag Bistro Orangerie: woensdag. Zondagavond om 21u gesloten.
Sluitingsperiode Restaurant en Bistro Orangerie 2014
Maandag 18 augustus t.e.m. donderdag 11 september 2014
Hotel is tijdens deze sluitingsperiodes op weekdagen open

Design & development by Common Ground