Prinsheerlijk platteland

Waar Demer en Nete elkaar omarmen,
Waar abdijen en kastelen het landschap kleuren

Waar de natuur stilte en rust uitademt,
Waar de Witte en dwaallichten rondzwerven

Waar de Kempen kriebelen aan de Hagelandse heuvels,
Waar prinsen, witheren en boeren schrijvers inspireren.

Hotel Geerts

Culinair genieten in de Parel der Kempen

Uitgebreide beschrijving

Hotel Geerts is een viersterren hotel met een eigen karakter dat doorheen vier generaties is gegroeid. Gastvrijheid staat er hoog in het vaandel. De familiale sfeer maakt dat heel wat zakenlui of toeristen steeds weer voor Hotel Geerts kiezen  tijdens hun verblijf in de Kempen. De stijlvolle en luxueuze kamers bieden alle comfort. Individuele safe, minibar, luxe badkamer met bad/douche/wc, telefoon, tv, wekkerradio en bureau behoren tot de standaard.

In het elegante en charmante restaurant kunt u genieten van de gastronomische alom gerenommeerde keuken. De creatieve gerechten zijn op een Franse leest geschoeid, met moderne accenten. Marktverse producten met eerbied voor de seizoenen spelen de hoofdrol. De deskundige en discrete bediening zorgt ervoor dat elk diner, zakenlunch of gastronomisch weekend een speciale gebeurtenis is.
Hotel Geerts biedt u verschillende weekend-arrangementen waarbij gastronomie en ontspanning uitstekend samengaan.

Hotel Geerts is een stijlvolle omgeving om uw zakenrelaties te ontvangen voor een presentatie of een residentieel seminarie. De prima uitgeruste vergaderruimte, de fijne keuken en de luxe hotelkamers zullen van uw bijeenkomst een succes maken.
De groene gemeente Westerlo, de Parel der Kempen, beschikt over een waaier van wandel- en fietsmogelijkheden. Zo brengen duidelijk bewegwijzerde routes U langs typisch Kempense landschappen, zoals ’t Riet, de Kwarekken, de Beeltjens of ’t Elsschot.

Het aangename uitzicht op de tuin vanuit de Orangerie brengt u in de stemming voor één van onze originele salades, traditionele stoverijen, heerlijke desserts of huisgemaakte roomijs. De tearoom is uitstekend geschikt voor zowel de haast-je-rep-je-businessman als de lekker-genieten-in-de-zon-tafelaar. Want bij mooi weer gaat er niets boven een zitje in de feeërieke tuin. Elk diner, lunch of receptie wordt  extra luister bijgezet door het bloemenpalet en het groene kader.DSCF1192DSC_6758

Op de kaart bekijken »

Praktisch

E-mail: info@hotelgeerts.be

Website: ww.hotelgeerts.be

Tel: 014 54 40 17

Openingsuren:
Sluitingdag Restaurant: woensdag en zondagavond.
Sluitingdag Bistro Orangerie: woensdag. Zondagavond om 21u gesloten.
Sluitingsperiode Restaurant en Bistro Orangerie 2014
Maandag 18 augustus t.e.m. donderdag 11 september 2014
Hotel is tijdens deze sluitingsperiodes op weekdagen open

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Design & development by Common Ground