Onze specialiteiten zijn ongetwijfeld de Geelse streek- en streekgebonden producten. Geelse hartjes, zeuntbrood (met
Geels streekbier), Dimpkes (koekjes naar aanleiding van St-Dimpna ommegang), enz…worden hier dagelijks met veel plezier voor jou gebakken, naast het grote assortiment brood en seizoensbroden. Op jou aanvraag bakken we speciale broden!
Het Geels hartje is een hartvormig boterkoekje afgewerkt met amandelen en gevuld met marsepein en een dun laagje abricozenconfituur. Het symboliseert de Barmhartige Stede die Geel is.
Het Geels hartje is een erkend streekproduct.
E-mail: info@bakkerij-steurs.be
Website: bakkerijsteurs.be
Tel: 014 58 88 57
Openingsuren:
Maandag 07.00u-17.30u
Dinsdag 07.00u-17.30u
Woensdag 07.00u-17.30u
Donderdag gesloten
Vrijdag 07.00u-17.30u
Zaterdag 07.00u-16.00u
Zondag 07.00u-13.00u