Laat je leiden langs kastelen en abdijen

Landschapspark de Merode was ooit in handen van een prinselijke familie. Vandaag is het een prachtig bos- en natuurgebied waar iedereen zich de koning te rijk kan voelen.

Landschapspark de Merode is een rijk van rust, waar de geschiedenis van kerk en adel samenvloeit tussen Demer en Nete.

Mooie natuur, uitgestrekte bossen, lekkere streekproducten en indrukwekkende kastelen en abdijen. Ontdek het zelf en stap, wandel of fiets in de voetsporen van paters en prinsen.

B&B Art of Dreams

Art of Dreams, B&b met charme en klasse... Waar oud en nieuw in harmonie samenvloeien.

Uitgebreide beschrijving

De aanblik van het statige herenhuis, met prachtige tuin, brengt je al helemaal in de stemming. Binnenin word je kasteelheer of -damesgevoel compleet in onze vier sterren B&b ****

Overnachten doe je in het nieuwe moderne koetshuis, een luxe en gezellige kamer voorzien van alle hedendaags comfort. Onze vier kamers : Monet – Van Gogh – Louis David – Michel Angelo zijn ruim en voorzien van minibar, safe, telefoon, TV en internet. De badkamer heeft een massagebad of douche, een haardroger en alle luxeproducten die aanwezig zijn, zijn van Pascal Morabito Paris.
Badjassen, badlinnen en slippers staan al te wachten om je te verwelkomen.
De Monet kamer is aangepast voor mindervaliden.

In het ‘Rubens’-salon, die de grootmeester Rubens alle eer aandoet, met het prachtige schilderij “het gevleugelde paard Pegasus”, kan je genieten van een goed glas wijn of bubbels met een spannend boek of de dagelijkse krant.

Ontbijten in de Rembrandzaal onder het oog van het bekende schilderij ” De Nachtwacht ” met alle pracht en praal van het herenhuis. Als de weergoden ons goedgezind zijn, kan u tafelen op ons prachtige terras met zicht op het park. Het ontbijt is natuurlijk in de kamerprijs inbegrepen.

Art of dreams is centraal gelegen niet ver van Diest en Geel en Averbode,
Scherpenheuvel , en de Merodebossen , wandelen , fietsen in een uitgestrekt gebied.Vlakbij de afrit 24 tussen Hasselt en Antwerpen .

Op de kaart bekijken »

Praktisch

E-mail: info@artofdreams.be

Website: Art Of Dreams B&B

Tel: 0032 (0)468 14 77 76

Openingsuren:

Design & development by Common Ground