Laat je leiden langs kastelen en abdijen

Landschapspark de Merode was ooit in handen van een prinselijke familie. Vandaag is het een prachtig bos- en natuurgebied waar iedereen zich de koning te rijk kan voelen.

Landschapspark de Merode is een rijk van rust, waar de geschiedenis van kerk en adel samenvloeit tussen Demer en Nete.

Mooie natuur, uitgestrekte bossen, lekkere streekproducten en indrukwekkende kastelen en abdijen. Ontdek het zelf en stap, wandel of fiets in de voetsporen van paters en prinsen.

B&B Carpe Diem

Overnachten in de parel der Kempen

Uitgebreide beschrijving

Wij bieden een gezellige en luxueuze gastenkamer aan in onze gerenoveerde woning in Westerlo, “de parel der Kempen”. Deze bed and breakfast ligt aan de rand van het natuurdomein “het Riet” .

 De gastenkamer beschikt over een privé zithoek waar u ook vrij gebruik kan maken van de minikeuken met koelkast en koffiezetapparaat.

Slaapcomfort wordt verzekerd in het  dubbel bed van Auping-makelij en een enkel extra bed in uitklapbare inbouwkast.

U beschikt  over een privé badkamer met douche en toilet. Verder kan je ook onze collectie aan top DVD films bekijken op de TV met ingebouwde DVD speler.  internet toegangwordt verzekerd via een wireless hot spot.

Het ontbijt wordt geserveerd op de mezzanine met zicht op de meanders van de “Nete”. Bij mooi weer wordt het copieuse ochtendmaal in de ruime tuin opgediend.

In de tuin kunnen de sportievelingen een spelletje pingpong spelen op de professionele weersbestendige tafeltennistafel. Tijdens de zwoele zomeravonden kunnen de gasten gebruik maken van de professionele gasbarbecue

Op de kaart bekijken »

Praktisch

E-mail:

Website:

Tel:

Openingsuren:

Design & development by Common Ground