Laat je leiden langs kastelen en abdijen

Landschapspark de Merode was ooit in handen van een prinselijke familie. Vandaag is het een prachtig bos- en natuurgebied waar iedereen zich de koning te rijk kan voelen.

Landschapspark de Merode is een rijk van rust, waar de geschiedenis van kerk en adel samenvloeit tussen Demer en Nete.

Mooie natuur, uitgestrekte bossen, lekkere streekproducten en indrukwekkende kastelen en abdijen. Ontdek het zelf en stap, wandel of fiets in de voetsporen van paters en prinsen.

B&B de ZIL

Smaakvol logeren op een bijzonder rustige plek...

Uitgebreide beschrijving

De ZIL is een prachtig nieuwe en sfeervolle bed & breakfast met 3 gezellige tweepersoonskamers in het Vlaamse Kempenland.

De ZIL is een unieke plek waar je ’s ochtends wakker wordt in een luxueuze kamer, genietend van de vogelgeluiden en de gezonde buitenlucht.

Waar je aanschuift voor een verrukkelijk ontbijt bestaande uit verse streekproducten, met liefde bereid en geserveerd door de gastvrouw.

Bij mooi weer wordt het ontbijt geserveerd op het gezellige terras.

Direct aan het walhalla van wandel- en fietspaden, in de bossen van de Merode. Waar de Kempen overgaat naar de heuvels van het Hageland. Een plek waar je na een heerlijke wandeling door de prachtige natuur kunt ontspannen, wetende dat je nog niet naar huis hoeft!

De ZIL is zo’n zeldzame plaats waar alles klopt! De inrichting van de kamers, de locatie van het huis te midden van de bossen en weilanden. Een ontspannen sfeer, oog voor detail, inspirerend, authentiek, adembenemende ligging, optimale privacy, netjes verzorgd en met een vanzelfsprekende gastvrijheid.

Je hoeft hier alleen maar te genieten!
Wij heten jullie van harte welkom! Dana & Theo

een ‘zil’ is een landmaat, ongeveer 33 are

Op de kaart bekijken »

Praktisch

E-mail: info@dezil.be

Website: www.dezil.be

Tel: 0494 502 968

Openingsuren:
Altijd geopend!

Design & development by Common Ground