Laat je leiden langs kastelen en abdijen

Landschapspark de Merode was ooit in handen van een prinselijke familie. Vandaag is het een prachtig bos- en natuurgebied waar iedereen zich de koning te rijk kan voelen.

Landschapspark de Merode is een rijk van rust, waar de geschiedenis van kerk en adel samenvloeit tussen Demer en Nete.

Mooie natuur, uitgestrekte bossen, lekkere streekproducten en indrukwekkende kastelen en abdijen. Ontdek het zelf en stap, wandel of fiets in de voetsporen van paters en prinsen.

Dagbreek

B&B, Ontbijt-aan-huis, picknicks in het bos, thuis of op jouw bedrijf

Uitgebreide beschrijving

ONTBIJT-AAN-HUIS

Verras iemand – of jezelf – met een heerlijk ontbijt van Dagbreek! Geen stress en wachtrij bij de bakker.

Alles is zelfgemaakt en zelfgebakken. We werken zoveel mogelijk met ingrediƫnten uit de streek. De verpakkingen zijn extra milieuvriendelijk. Een leuk en fris alternatief voor de klassieke ontbijtmand!

PICKINCKS

Wij zorgen voor een all-in picknickkoffer op prachtige locaties in het Merodegebied (Westerlo en Provinciaal Domein Hertberg). Geen gesleur, enkel genieten in de buitenlucht!

Liever afhalen? Kan ook! Je krijgt een zak mee met een heerlijke 100% huisgemaakte picknick. We kunnen onze picknickkoffers bovendien ook bij jou thuis of op een andere plek komen leveren. Ideaal voor verjaardagsfeestjes of bedrijven!

B&B

Je vindt bij ons de persoonlijke aanpak die zo leuk is bij een echte B&B, maar wel met een frisse uitstraling en kamers die meer dan voldoende comfort bieden.

Kom zelf ontdekken hoe kleinschaligheid, liefde voor de natuur en een leuke, ongedwongen sfeer zullen zorgen voor een unieke logeerervaring!

 

Op de kaart bekijken »

Praktisch

E-mail: dagbreekwesterlo@gmail.com

Website: www.dagbreek.be

Tel: +32478135447

Openingsuren:

Design & development by Common Ground