Laat je leiden langs kastelen en abdijen

Landschapspark de Merode was ooit in handen van een prinselijke familie. Vandaag is het een prachtig bos- en natuurgebied waar iedereen zich de koning te rijk kan voelen.

Landschapspark de Merode is een rijk van rust, waar de geschiedenis van kerk en adel samenvloeit tussen Demer en Nete.

Mooie natuur, uitgestrekte bossen, lekkere streekproducten en indrukwekkende kastelen en abdijen. Ontdek het zelf en stap, wandel of fiets in de voetsporen van paters en prinsen.

InDeSoep

Zot van groenten!

Uitgebreide beschrijving

InDeSoep is in de eerste plaats een sociaal en lokaal tewerkstellingsproject. De manier waarop we dit doen is bijzonder lekker. We dragen niet enkel de zorg voor onze producten en klanten hoog in het vaandel! We besteden daarnaast veel aandacht aan onze medewerkers.

WAT SCHAFT DE POT?

  • Een rechtstreeks band met lokale landbouwers en telers. Hierdoor maken we verse, kwaliteitsvolle producten, recht van bij de boer. Dat proef je!
  • De plaatselijke bevolking toegang geven tot verse voeding. Onder verse voeding verstaan we: met verse ingrediĆ«nten en zonder bewaarmiddelen bereid.
  • Op een duurzame manier mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tewerkstellen.

In de winkel in Heultje, maar ook bij verschillende andere verkooppunten, vind je de producten die met liefde en zorg zijn klaargemaakt voor en door mensen.

Bezoek ons ook zeker op Facebook voor meer info!

 

Op de kaart bekijken »

Praktisch

E-mail: indesoep@dekringwinkelzuiderkempen.be

Website: www.indesoep.be

Tel: 0498/10.02.50

Openingsuren:
Iedere weekdag van 08u00 tot 15u00
Gesloten op feestdagen en in het weekend

Design & development by Common Ground