Laat je leiden langs kastelen en abdijen

Landschapspark de Merode was ooit in handen van een prinselijke familie. Vandaag is het een prachtig bos- en natuurgebied waar iedereen zich de koning te rijk kan voelen.

Landschapspark de Merode is een rijk van rust, waar de geschiedenis van kerk en adel samenvloeit tussen Demer en Nete.

Mooie natuur, uitgestrekte bossen, lekkere streekproducten en indrukwekkende kastelen en abdijen. Ontdek het zelf en stap, wandel of fiets in de voetsporen van paters en prinsen.

Inzicht Onderweg

Stiltebeleving en bewustwording

Uitgebreide beschrijving

Natuur en stilte zijn de rode draad doorheen de activiteiten die ik aanbied.

Van stiltewandelingen tot verdiepende stiltedagen, workshops en stille cirkels, alsook individuele psychosociale begeleidingssessies.

Stiltewandelingen op speciale momenten zoals een vroege zonsopgang of met valavond bij volle maan. Onderweg geven we ruimte aan stilte, woorden ter inspiratie en delen we onderling wat in ons leeft. Groepen rond 10 deelnemers.

Stiltedagen geven dan weer de mogelijkheid om nog op een diepere laag de stilte in onszelf en de natuur te verkennen.

De stille cirkels zijn een vorm van deels begeleide meditatie, samen zitten in stilte en geraakt worden door een muzieknummer of instrument. Deze gaan door in de praktijk te Herselt of op locatie.

Tijdens individuele begeleidingssessies gaan we op wandel door rustige natuurgebieden. We ontrafelen gaandeweg op welk thema in je leven je meer reflectie, verheldering of ondersteuning wenst. Van onrust naar meer rust en focus op datgene wat essentieel is of verwerken wat nog dient verwerkt te worden.

Het grootste deel van de activiteiten gaan door in de omgeving van Herselt en de Merode. Zowel voor particuliere personen als voor organisaties.

Graag tot wandel ergens onderweg!

Ingrid Rosseel

 

 

Op de kaart bekijken »

Praktisch

E-mail: rosseel.ingrid@gmail.com

Website: www.inzichtonderweg.be

Tel: +32 478 35 50 87

Openingsuren:
zie agenda (website)

Design & development by Common Ground