Laat je leiden langs kastelen en abdijen

Landschapspark de Merode was ooit in handen van een prinselijke familie. Vandaag is het een prachtig bos- en natuurgebied waar iedereen zich de koning te rijk kan voelen.

Landschapspark de Merode is een rijk van rust, waar de geschiedenis van kerk en adel samenvloeit tussen Demer en Nete.

Mooie natuur, uitgestrekte bossen, lekkere streekproducten en indrukwekkende kastelen en abdijen. Ontdek het zelf en stap, wandel of fiets in de voetsporen van paters en prinsen.

Kasteel KaNeel

Gezellige ontbijt- en lunchbar in hartje Eindhout

Uitgebreide beschrijving

Na het winnen van de wedstrijd om het oude gemeentehuis een jaar gratis te mogen uitbaten kwam er een droom uit. Een eigen ontbijt- en lunchbar in een prachtig pand, hartje Eindhout. Na een succesvol eerste jaar, sprak het voor zich om Kasteel KaNeel verder te zetten in dit prachtige pand.

Lekker ontbijten
De uitspraak “het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag” is ons op het lijf geschreven! Bij ons kan je genieten van een heerlijk ontbijtje. Dit bestaat uit zelfgemaakte producten, broodjes en gebak. Sinds kort leveren wij ook ontbijtboxen.

Na het ontbijt: De lunch
Naar de uitspraak “het middagmaal is de tweede belangrijkste maaltijd van de dag” moeten we uiteraard ook luisteren! We serveren zowel koude gerechten, zoals frisse salades, als warme gerechtjes, zoals een lekker stoofpotje.

Voor de dorstige mensen en de zoetebekjes

Meer zin in een kopje koffie of thee, een zwaar biertje of wijntje,.. Voor ieder wat wils. We zorgen ook voor een lekkere hartige knabbel of een vers stukje taart.

Ijsjeskelder in de zomer
Vanaf april tot en met september is onze ijsjeskelder geopend. Hier verkopen wij ambachtelijk gemaakt ijs van Crème Classe in verschillende smaken.

Op de kaart bekijken »

Praktisch

E-mail: info@kasteelkaneel.be

Website: www.kasteelkaneel.be

Tel: 0472/08.93.69

Openingsuren:
Kasteel KaNeel is doorlopend geopend van 08u30 - 18u00
Gesloten op maandag & donderdag

Zomer (Paasvakantie tot en met september)
open van 08.30 - 20.00u

Design & development by Common Ground