Laat je leiden langs kastelen en abdijen

Landschapspark de Merode was ooit in handen van een prinselijke familie. Vandaag is het een prachtig bos- en natuurgebied waar iedereen zich de koning te rijk kan voelen.

Landschapspark de Merode is een rijk van rust, waar de geschiedenis van kerk en adel samenvloeit tussen Demer en Nete.

Mooie natuur, uitgestrekte bossen, lekkere streekproducten en indrukwekkende kastelen en abdijen. Ontdek het zelf en stap, wandel of fiets in de voetsporen van paters en prinsen.

Koffiebranderij Mokapi

Er zijn weinig dingen die de geur van een heerlijke kop koffie bij de ochtendkrant overtreffen.

Uitgebreide beschrijving

Er zijn weinig dingen die de geur van een heerlijke kop koffie bij de ochtendkrant overtreffen. Daarom wil Mokapi je helpen de beste koffie te kiezen. Door grondige studie en een hoop ervaring zijn we het koffiebranden meester geworden en bieden we je

kwaliteitskoffie met een uitzonderlijk breed pallet aan aroma’s. Omdat we het bewustzijn van de maatschappij volgen verzekeren we een ambachtelijk en milieuvriendelijk productieproces. De uitstekende kwaliteit van onze mélanges bezorgde onze koffie de titel ‘streekproduct’ van de Kempen. In de winkel kan je onze koffies uitgebreid proeven. Groepsbezoeken aan de branderij zijn ook mogelijk op afspraak!

Op de kaart bekijken »

Praktisch

E-mail: info@mokapi.be

Website:

Tel: 014 84 16 06

Openingsuren:
Ma - di - do vr: van 10 tot 12u30 en 13u30 - 18
Za: van 10 tot 15u
Groepsbezoeken branderij: op afspraak

Design & development by Common Ground