Laat je leiden langs kastelen en abdijen

Landschapspark de Merode was ooit in handen van een prinselijke familie. Vandaag is het een prachtig bos- en natuurgebied waar iedereen zich de koning te rijk kan voelen.

Landschapspark de Merode is een rijk van rust, waar de geschiedenis van kerk en adel samenvloeit tussen Demer en Nete.

Mooie natuur, uitgestrekte bossen, lekkere streekproducten en indrukwekkende kastelen en abdijen. Ontdek het zelf en stap, wandel of fiets in de voetsporen van paters en prinsen.

Looise Spiekoek en Spiekes

De Krokante lekkernijen zijn in 2010 geboren in Schoot, Tessenderlo.

Uitgebreide beschrijving

Deze krokante lekkernijen zijn in 2010 geboren in Schoot, Tessenderlo. De koeken en koekjes zijn vervaardigd met enkel de beste grondstoffen, zo samengesteld dat deze met volle glorie in de houtgestookte oven kunnen gebakken worden.
Onze voorouders kenden deze bakwijze voortreffelijk, het biedt ons boordevol nostalgie! Zodra ze uit de oven komen worden ze na het afkoelen snel verpakt in een cellofaanzakje, waardoor ze de volle aroma’s behouden en een lange bewaartijd genieten.
Voor een vieruurtje, voor bij de koffie of voor een geschenkje, hij zal zich gewillig laten smaken. Keuzes temeer, puur of met een laagje chocolade, gedecoreerd met kokos of gekapte hazelnootjes. Smakelijk!

Op de kaart bekijken »

Praktisch

E-mail: guy.lintermans@telenet.be

Website:

Tel: 0478 75 41 46

Openingsuren:

Design & development by Common Ground