Laat je leiden langs kastelen en abdijen

Landschapspark de Merode was ooit in handen van een prinselijke familie. Vandaag is het een prachtig bos- en natuurgebied waar iedereen zich de koning te rijk kan voelen.

Landschapspark de Merode is een rijk van rust, waar de geschiedenis van kerk en adel samenvloeit tussen Demer en Nete.

Mooie natuur, uitgestrekte bossen, lekkere streekproducten en indrukwekkende kastelen en abdijen. Ontdek het zelf en stap, wandel of fiets in de voetsporen van paters en prinsen.

Teambuilding te Herselt

Inspirerende teambuilding in het Merode gebied!

Uitgebreide beschrijving

Het hele jaar door zet uw team zich in om resultaten te behalen. Maar topprestaties gaan onlosmakelijk samen met momenten van rust, plezier en ontspanning. Samen genieten brengt mensen dichter bij elkaar, leert ons de anderen beter kennen en waarderen, elk in zijn eigen kracht en persoonlijkheid.

Onze bijzondere locatie is centraal gelegen in het Merodegebied, op het kruispunt van de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant, vlakbij het gebied ‘Hertberg’ en ‘Averbode bos & heide’. Hier op de Poedertoren zijn er heel wat mogelijkheden om uw team te motiveren en te verwennen, zowel qua activiteiten als op culinair vlak. Ons ruim aanbod garandeert iedereen een onvergetelijke dag. Van rustig en leerrijk tot actief of zelfs avontuurlijk, geschikt voor alle niveaus en leeftijden. De inhoud van een teambuildingdag, familiedag of evenementendag wordt immers altijd opgebouwd in samenspraak met u.

Kleinschaligheid en het authentieke karakter vormen de kracht van ons bedrijf. Bij ons geen platgetreden paden maar originele formules voor zowel avonturiers als levensgenieters. Al onze activiteiten zijn puur maatwerk.

Geef je team het gevoel even helemaal weg te zijn uit het dagelijkse leven, ‘back-to-basics’. Dit zorgt voor een warme en open sfeer waar deelnemers zich makkelijker openstellen voor zelfreflectie en het teamgevoel ongemerkt versterkt wordt.

 

Op de kaart bekijken »

Praktisch

E-mail: info@teamsinmotion.be

Website: www.teambuildingdepoedertoren.be

Tel: 0472/79.23.83

Openingsuren:

Design & development by Common Ground