Laat je leiden langs kastelen en abdijen

Landschapspark de Merode was ooit in handen van een prinselijke familie. Vandaag is het een prachtig bos- en natuurgebied waar iedereen zich de koning te rijk kan voelen.

Landschapspark de Merode is een rijk van rust, waar de geschiedenis van kerk en adel samenvloeit tussen Demer en Nete.

Mooie natuur, uitgestrekte bossen, lekkere streekproducten en indrukwekkende kastelen en abdijen. Ontdek het zelf en stap, wandel of fiets in de voetsporen van paters en prinsen.

Vakantiewoning Linushoeve

Samen in alle rust genieten van wat de natuur te bieden heeft!

Uitgebreide beschrijving

De “Linushoeve” is een erkende vakantiewoning ( 4 sterren) voor max 12 personen.

Met veel passie hebben mijn vader en ik de langgevelboerderij van mijn grootouders eigenhandig gerenoveerd. We hebben 8 jaar bloed, zweet en tranen gelaten om de originele materialen te verwerken tot een nieuw geheel. Het is nu een hoeve met alle hedendaags comfort.

De hoeve is gelegen in een groene omgeving op een wandel- en fietsknooppuntennet. Verschillende uitgestippelde en bewegwijzerde routes komen langs de hoeve.
Het centrum van Herselt is slechts op 1 kilometer van de hoeve gelegen. De Linushoeve ligt in het Merodegebied en grenst aan nog andere natuurgebieden.
Fietsers (gewone, elektrische, koers of mountainbike) kunnen kiezen voor een vlakker parcours in de Kempen of voor een pittiger heuvelachtig parcours in het Hageland.
In de tuin kweken we nog steeds groeten en fruit, zo kan je als gast in elk seizoen mee beleven en proeven van wat de natuur te bieden heeft.

Als je samen met familie of vrienden in alle rust wil genieten van de natuur en de andere rijkdommen van het Merodegebied, verwelkom ik je graag in onze kindvriendelijke vakantiewoning.

Op de kaart bekijken »

Praktisch

E-mail: Linushoeve@gmail.com

Website: Website - Vakantiewoning Linushoeve

Tel: 0476 892373

Openingsuren:

Design & development by Common Ground