Laat je leiden langs kastelen en abdijen

Landschapspark de Merode was ooit in handen van een prinselijke familie. Vandaag is het een prachtig bos- en natuurgebied waar iedereen zich de koning te rijk kan voelen.

Landschapspark de Merode is een rijk van rust, waar de geschiedenis van kerk en adel samenvloeit tussen Demer en Nete.

Mooie natuur, uitgestrekte bossen, lekkere streekproducten en indrukwekkende kastelen en abdijen. Ontdek het zelf en stap, wandel of fiets in de voetsporen van paters en prinsen.

Yoga Natuurlijk

Yoga in de natuur of lekker warm binnen, met zicht op de natuur

Uitgebreide beschrijving

Yoga is helend voor lichaam en geest. De natuur is dat ook. Yoga IN de natuur is daarom bijzonder krachtig. De natuur brengt je dichter bij jezelf, helpt je intenser te ontspannen en bewuster te ademen. Met Yoga Natuurlijk geniet je van een heerlijke mix van inspanning en ontspanning, met zachte houdingen die je lichaam soepeler en sterker maken. Je leert luisteren naar je lichaam en je grenzen respecteren. Yoga in de natuur helpt ons te aarden en levenskracht te ademen… kracht in je lijf en veerkracht in je ‘mind’.

De meeste yogalessen gaan door bij Yoga Natuurlijk in Herselt, te midden van de natuur. In de zomer heerlijk buiten, in de winter lekker warm binnen. Bij mooi weer gaan we ook in de winter eerst nog even buiten aarden en ademen, want de buitenlucht zit vol ‘prana’, levenskracht en versterkt onze weerstand. Op gure dagen verwarmen we ons binnen, op de mat, bij de kachel.
Tijdens de unieke yogawandelingen kijk je intenser naar de mooiste natuurlijke plekjes uit de regio… met je hoofd in de wolken en je voeten op de grond.

Op de kaart bekijken »

Praktisch

E-mail: sara@yoganatuurlijk.be

Website: www.yoganatuurlijk.be

Tel: 0494/18.50.36

Openingsuren:
Dinsdag 20u - 21.15u & woensdag 9u – 10.15u
Maandelijks yogawandeling of yoga-evenement op zaterdag.

Vraag de maandelijkse nieuwsbrief aan om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwsjes.

Design & development by Common Ground