Laat je leiden langs kastelen en abdijen

Landschapspark de Merode was ooit in handen van een prinselijke familie. Vandaag is het een prachtig bos- en natuurgebied waar iedereen zich de koning te rijk kan voelen.

Landschapspark de Merode is een rijk van rust, waar de geschiedenis van kerk en adel samenvloeit tussen Demer en Nete.

Mooie natuur, uitgestrekte bossen, lekkere streekproducten en indrukwekkende kastelen en abdijen. Ontdek het zelf en stap, wandel of fiets in de voetsporen van paters en prinsen.

Ambassadeursdag de Merode – 21 okt

Op maandag 21 oktober 2019 van 13u30 tot 17u00 organiseren we onze allereerste ambassadeursdag de Merode! Heb jij een hart voor de Merode en wil jij meer te weten komen over onze huidige projecten en toekomstige plannen? Schrijf je dan meteen gratis in via onderstaand inschrijvingsformulier (opgelet: de plaatsen zijn beperkt!).

 

We starten onze ambassadeursdag met een informerend gedeelte waarin Landschapspark de Merode wordt toegelicht met zijn nieuwe visie en toekomstige acties. Daarna steken we de handen uit onze mouwen met de workshop ‘plekhouders vormen een krachtig landschapspark de Merode’, georganiseerd door Toerisme Kempen. Via deze workshop proberen we van de Merode een florerende bestemming te maken!

 

Vervolgens maken we kennis met labelhouder de Poedertoren via een boeiende rondleiding, om daarna af te sluiten met streekeigen hapjes en drankjes tijdens het netwerkmoment, waar contacten gelegd kunnen worden met andere Merodeliefhebbers.

 

Praktisch:

 

– Datum: Maandag 21 oktober 2019 van 13u30 tot 17u00

– Locatie: de Poedertoren (Poedertoren 5, 2230 Herselt)

– Inschrijven verplicht via onderstaand formulier

 

https://forms.gle/ctUwn637Yuw2GE7d7

Bekijk de locatie op de kaart »

Design & development by Common Ground